...

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS-LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2016-2018 eğitim öğretim yılları için üniversitemiz Öğrenci Konseyi Üyelerinin belirlenmesi amacıyla bölümümüzde 19.10.2016 tarihinde öğrenci temsilcisi seçimi yapılacaktır.

Aday olmak isteyen öğrencilerimizin 18.10.2016 tarihi saat 16:00’ya kadar aşağıda belirtilen gerekli bilgileri yazarak  bölüm sekreterliğine başvurmaları gerekmektedir.

Seçimde oy kullanmak isteyen öğrencilerimizin herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. Yalnızca öğrenci kimliği 19.10.2016 tarihinde gün içinde sekreterliğe gelerek oy kullanabilirler

Adaylar için gerekli bilgiler:

• Ad- Soyad
  • TC Kimlik Numarası
  • Telefon No (GSM)
  • E- mail
  • Adres
  • Sınıf

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2016-2018 eğitim öğretim yılları için üniversitemiz Öğrenci Konseyi Üyelerinin belirlenmesi amacıyla bölümümüzde 19.10.2016 tarihinde lisansüstü öğrenci temsilcisi seçimi yapılacaktır.

Aday olmak isteyen öğrencilerimizin 18.10.2016 tarihi saat 16:00’ya kadar aşağıda yazan gerekli bilgileri yazarak  bölüm sekreterliğine başvurmaları gerekmektedir.

Adaylar için gerekli bilgiler:

• Ad- Soyad
  • TC Kimlik Numarası